Rolsteigers / gevelsteigers / kamersteigers.

In de regio Castricum kent u ons waarschijnlijk van steigers met de bekende reclamedoeken met de tekst: “Steigertje? Bel 075-6284670”. Of het nu gaat om een kleine kamersteiger voor het witten van uw plafond, een rolsteiger om zelf het buitenschilderwerk aan uw woning uit te voeren, of voor een groot onderhoudsproject uw hele huis in de steigers.

Burgering Castricum Steigerbouw Afb ParticulierenBC Steigerbouw adviseert, levert en bouwt de juiste oplossing om uw werk efficiënt en veilig uit te kunnen voeren.

Wij bieden u eersteklas, jaarlijks gekeurd steigermateriaal. Ons ervaren en VCA gecertificeerd personeel bouwt uw steiger zelf op en na afloop verzorgen zij ook de demontage.

Gevelsteigers, kamersteigers en rolsteigers voor particulieren zijn in verschillende maten op voorraad en per dag te huur.

Burgering Castricum Steigerbouw verhuurd klimmateriaal voor gebruik bij al uw schilder-, onderhoud-, renovatie- en installatiewerkzaamheden.
Wij zijn met ons particuliere steiger verhuur actief in Noord-Holland, maar met name in de plaatsen: Castricum, Limmen, Heiloo, Uitgeest, Akersloot, Heemskerk en Beverwijk.

Reserveer uw steiger tijdig, vraag nu een vrijblijvende offerte aan > KLIK HIER

BURGERING CASTRICUM STEIGERBOUW LOGO MODULE