PRIVACYBELEID – BURGERING CASTRICUM STEIGERBOUW BV

Dit Privacy-beleid is van toepassing op alle persoonsgegevens die BURGERING CASTRICUM STEIGERBOUW BV (hierna te noemen “BCS BV”) verwerkt van haar klanten.

Indien u klant bent of wordt van BCS BV, de website bezoekt of om een andere reden persoonsgegevens aan BCS BV verstrekt, geeft u uitdrukkelijk toestemming om uw persoonsgegevens in lijn met dit Privacy-beleid te verwerken. Wij adviseren u om dit Privacy-beleid door te lezen en te bewaren voor uw eigen administratie.

Verantwoordelijke
Verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens is:
BURGERING CASTRICUM STEIGERBOUW BV
Castricummerwerf 67
1901 RV CASTRICUM
BCS BV is per email bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en telefonisch via
+31 (0)251 67 23 08

Welke gegevens worden door BCS BV verwerkt en voor welk doel
In het kader van uw websitebezoek worden de volgende gegevens verwerkt:
- bedrijfsnaam
- voor- en achternaam
- adresgegevens
- telefoongegevens
- emailadres(sen)
- project gerelateerde gegevens

BCS BV verwerkt de genoemde gegevens voor geëigende informatieverstrekking, tevens voor het uitbrengen van een offerte of het verstrekken van informatie over diensten van BURGERING CASTRICUM STEIGERBOUW BV.

Bewaartermijn
BCS BV bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld.

Beveiligingsmaatregelen en verwerking
Ter bescherming van uw persoonsgegevens heeft BCS BV passende technische en organisatorische maatregelen getroffen.

Informatie over verwijdering en andere vragen of klachten
Indien u bezwaar wilt maken tegen de (verdere) verwerking van uw persoonsgegevens of voor het melden van een klacht kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Eventuele andere vragen of opmerkingen over dit Privacy-beleid kunnen worden gericht aan BURGERING CASTRICUM STEIGERBOUW BV.

Wijzigingen
Dit Privacy-beleid kan, indien noodzakelijk, worden gewijzigd. De wijzigingen worden via de website www.bcsteigerbouw.nl bekend gemaakt.

DOWNLOAD ALS PDF >

BURGERING CASTRICUM STEIGERBOUW LOGO MODULE